Den Gamla Goda(?) Tiden

[Bilder publiceras inom kort]


Teatervindens första revy Den gamla goda (?) tiden är nu historia. Idogt arbete halva våren och hela hösten 2014 resulterade i fem bejublade föreställningar på Ale Kulturrums scen.

image1

Med Agneta Danielson, alias Alfhild Karlsson, som konferencier roade vi publiken med nummer som Nya kommunhuset i Skönningared, Biljettsystemet från Hell, lägenhetsbristen, samtal om förr och nu, vacker skönsång, Zarah Leander, ungdomsdyrkan och skönhetsjakt. Även planerna på ett höghus i centrala Älvängen, Vägverket och bullerplank fick sig en känga, med mera.

Den levande och härliga orkester höjde ytterligare stämningen med flera grader, med Lisbeth Nowotny som kapellmästare på piano, Anders Larsson på bas och Stig Alfredsson på gitarr.

Vi hade ungdomar med i ensemblen vilket gav oss gamlingar nya insikter. Och ungarna smälte in i gänget och gjorde så bra ifrån sig. Vissa hade aldrig stått på en scen innan. Men åldersspannet var stort i teatergruppen: Den yngsta 13 år, den äldsta 82!

image2

Nu vilar vi upp oss efter detta spännande projekt och sänder ett stort tack till alla inblandade, och väntar med nyfikenhet på nästa produktion!

Christel Olsson Lindstrand
Ordförande